2019. június 17., hétfő, Laura, Alida napja

Címke: Budai Gyula

105 cikk 1/11 oldal

Megbukott Czeglédyék érvelése

Gyurcsányék többek közt azt kifogásolták, hogy a volt elszámoltatási kormánybiztos arról beszélt: a jelenleg előzetesben ülő Czeglédy Csaba kampánypénzt gyártott a pártnak.

Fidesz: Dobrev Klára fejezze be a hazudozást!

A mintegy 600 milliárd forintot ellopó bolgár Vaszilev házaspár ellen nemzetközi körözést adott ki az Interpol, Gyurcsányék pedig folyamatosan tagadták a velük való kapcsolatot.

Budai Gyula kapja meg Balog Zoltán parlamenti mandátumát

A Nemzeti Választási Bizottság csütörtöki ülésén döntött arról, hogy a Fidesz-KDNP közös listájáról Budai Gyula kaphatja meg a Balog Zoltán lemondása miatt megüresedett országgyűlési képviselői helyet.

Guruló Alstom-pénzek: Medgyessy még nem vallott

Bár már több éve folyik a büntetőeljárás az Alstom korrupciógyanús ügyleteivel összefüggésben, a hatóságok még mindig nem hallgatták ki Medgyessy Péter volt kormányfőt.

Czeglédy-ügyben pert vesztett az MSZP

Bűncselekmény hiányában megszüntette az eljárást másodfokon a Fővárosi Törvényszék az MSZP által kezdeményezett rágalmazási ügyben Budai Gyula és a Fidesz ellen.
105 cikk 1/11 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.