2022. július 6., szerda, Csaba napja

Címke: Brett Kavanaugh

18 cikk 1/2 oldal

Nem elmélet, a Soros-hálózat maga a valóság

A The Wall Street Journal volt munkatársa szerint el kell ismerni a liberális újságírók részéről is, hogy bizony számos tüntetés hátterében Soros-finanszírozás áll.

Soros György meg akarta buktatni Donald Trump főbíróját

Amit Brett Kavanaugh-val csináltak, az minden eddigi karaktergyilkossági és hiszterizálási kísérletet messze felülmúlt – hangzott el az ECHO TV Keménymag című műsorában. Jeszenszky Zsolt a műsorban kifejtette: a Kavanaugh elleni tüntetéseket Soros György finanszírozta.

Bocsánatot kért Trump a Kavanaugh családtól

Szimpatizánsok mind a főbírónak, mind legismertebb vádlójának, Christine Blasey Fordnak több százezer dollárt kalapoztak össze az interneten, az üggyel összefüggő költségeik fedezésére.

A csömör Amerikája

Azt tanultuk, fel kell nézni erre a politikai kultúrára. Lásd: az alapító atyák, a fékek és ellensúlyok, a hatalmi ágak szétválasztása, no meg a törvény előtti egyenlőség.

Letette a hivatali esküt Brett Kavanaugh főbíró

Alig másfél órával azt követően, hogy a szenátusban 50:48 arányban megszavazták a jelöltségét, Brett Kavanaugh felesküdött a legfelsőbb bíróság bírói tisztségére. 

Továbbmehet Kavanaugh

A Kavanaugh-t támogató republikánusok kétfős többséget élveznek a felsőházban, amit Mike Pence alelnök bevonásával szükség szerint eggyel még növelhetnek.
18 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.