2024. május 23., csütörtök, Dezső napja

Címke: ápoló

21 cikk 1/3 oldal

Zökkenőmentes az ajkai kórház intenzív ellátása

Nem mondott fel a kórház intenzív osztályának minden nővére, a kiesett munkaerőt más osztályokról érkező nővérekkel és új szakdolgozók felvételével pótolják.

Már érkeznek a megemelt egészségügyi fizetések

A most érkező 8 százalékos emelés után a kormány 2019-ben is ugyanennyivel tervezi növelni az ápolók keresetét, így bérük 2016 és 2019 között összesen 65 százalékkal lehet több.

Szivárványcsinálók

Vannak emberek, akik nem állnak be az elégedetlenkedők és a rosszkedvűek sorába, sőt sugárzik belőlük a jó és a tenni akarás.

Átírták egy nő kórlapját a halála után

Hamis tanúzás miatt emelt vádat a Fővárosi Főügyészség két kórházi ápoló ellen, akik hamis adatokkal adták át a rendőrségnek egy, a kórházban elhunyt nő ápolási dokumentumait – közölte a vádhatóság.

Folyamatosan csökken az orvoselvándorlás

Ha a jelenlegi tendenciák folytatódnak, akkor 2017 már a harmadik olyan év lesz, amikor nem erősödött, hanem mérséklődött az egészségügyiek elvándorlása Magyarországról.

Népszerű az ápolói mesterképzés

Valószínűleg az állami ösztöndíjnak is köszönhető, hogy nagy az érdeklődés az idén ősszel először indított ápolói mesterképzés iránt.
21 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.