2021. október 22., péntek, Előd napja

Címke: Állami Egészségügyi Ellátóközpont

9 cikk 1/1 oldal

Felmondtak az intenzív osztály orvosai Ajkán

Az Állami Egészségügyi Ellátóközpont szerint az érintett orvosokkal többször tárgyalt a kórház vezetése, azonban bérfeszültséget okozott volna, ha elfogadják követeléseiket.

Még szükség van a régi TAJ-kártyára

A hagyományos vényhez hasonló felírási igazolást év végéig még kötelező adniuk az orvosoknak, ám 2019-től csak kérésre készítenek ilyet.

Szívvel, lélekkel

Ha nem viselne egészségügyi maszkot és fehér cérnakesztyűt, kevesen mondanák meg Attiláról, hogy alig több mint három hónapja jött ki a kórházból.

Ismét nő a kórházak adósságállománya

Teljes egészében felhasználták a kórházak augusztus végéig azt a hatvanmilliárd forintot, amelyet lejárt tartozásaik rendezésére biztosított számukra még áprilisban a kormány – közölte a Magyar Idők érdeklődésére a konszolidációt bonyolító Állami Egészségügyi Ellátóközpont (ÁEEK). Mint mondták, az adósságrendezés első számú vezérelve a számla fizetési határideje óta eltelt idő volt.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.