2024. április 21., vasárnap, Konrád napja

Címke: áfacsalás

60 cikk 1/6 oldal

Nyolcszázmillió forintos áfacsalást lepleztek le Borsodban

Nyolcszázmillió forintnyi általános forgalmi adót (áfa) csalt el Borsod-Abaúj-Zemplén megyében egy műtrágyával kereskedő bűnszervezet – tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Észak-magyarországi Bűnügyi Igazgatóságának sajtóreferense pénteken az MTI.

Nyomoz az adóhatóság az áfacsalási ügyben

Nyomozást rendelt el az ügyészség utasítására az adóhatóság abban a milliárdos áfacsalási ügyben, amelynek Staudt Gábor, a Jobbik képviselője is elkövetője lehet a feljelentés szerint.

Vádat emeltek egy másfél milliárd forintos áfacsalási ügyben

Vádat emeltek egy férfi és tizenhat társa ellen, akik sertésértékesítéssel és húsfeldolgozással foglalkozó vállalatokon keresztül csaknem másfél milliárd forint áfát csaltak el – közölte a Veszprém Megyei Főügyészség csütörtökön az MTI-vel.

Ma is próbálkoznak fiktív számlákkal

Egyáltalán nem ment ki a divatból a fiktív számlázás – erre utal az a két ügy, amelyről a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) számolt be szerdán.

Fidesz: újabb áfacsaló bukott le a Jobbikban

Kiderült, hogy Staudt Gábor jobbikos országgyűlési képviselő nemcsak egy áfacsaló bűnszervezet tagja volt, hanem még segített is kidolgozni a módszert.

Elhatárolódnak a csaló webboltoktól

Elítél minden e-kereskedelmi visszaélést és kiemelt fontosságúnak tartja a vásárlók biztonságát az Ecommerce Hungary.
60 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.