2019. május 23., csütörtök, Dezső napja

Címke: vita

246 cikk 1/25 oldal

Ki az örményebb?

Örménynek lenni egy picit talán mélyebb, mint a Szeván-tó partján Ararat konyaktól csillogó szemmel dudukzenét hallgatni és lavasba (örmény kenyér) tekert örmény falatokat eszegetni.

Összefogásvita az ördöggel

Csak akkor van esélye az ellenzéknek, ha kemény munkával kiépítenek egy olyan stabil értékrendű és identitású pártot, amely kitermel egy hiteles és karakteres vezetőt.

Kommunikációs kultúránk süllyedő hajója

Rá kell ébrednünk, hogy alapvető sérüléssel küzdünk a hazai véleménynyilvánítás és vitastílus területén. Van, akinek mindent szabad bárhogyan mondani, és vannak olyanok, akiknek ezt nem szabad.

A szerdai vita, inkább egy kampányesemény volt

Nyilvánvaló, hogy a balliberális európai elit, amelyik nem tud érveket felhozni a migráció mellett, azt találta ki, hogy egy annál is rémisztőbb ördögöt próbál felfesteni a falra, ez pedig a populizmus.

Érdektelenségbe fulladt a brüsszeli Soros-szeánsz

A balliberális képviselők a már jól ismert bírálatokat ismételték meg, de akadt olyan politikus is, aki szerint Orbán Viktornak szobrot kellene emelni, mert megvédi a határokat.

Avramopulosz: Nincs migránsválság

Bár Avramopulosz szerint szó sincs bevándorlási válságról, a földközi-tengeri migrációs útról továbbra is csalódást keltő hírek érkeznek.

Az uniós lobbibotrányba keveredhetett Verhofstadt

Guy Verhofstadt személyes közbenjárásával marad el a Marokkó és az Európai Unió közötti társulási megállapodás egyes kiegészítéseiről szóló európai parlamenti (EP) vita.
246 cikk 1/25 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.