2024. május 22., szerda, Júlia, Rita napja

Címke: vírus

52 cikk 1/6 oldal

A Soros-vírus II. rész

Két hete, a „Soros-vírustörzs” azonosításakor felmerült az ismételt felülvizsgálat szükségessége. A folytatásban a „vírustelepítés” technikáját vesszük mikroszkopikus vizsgálat alá.

Lesz-e védőoltás?

Jelenleg az egészségügyi és banki szektor dolgozóinak van a legtöbb félnivalójuk a netes támadásoktól. Tavaly az összes támadás 41 százalékát tette ki ez a két terület.

A Soros-vírus

Ha nem elég fejlett egy adott nemzet immunrendszere, a „méreg” – latinul virus – káros hatást gyakorol a gazdatestre, sokszor egészen annak pusztulásáig.

Érdemes beoltatni magunkat influenza ellen

A 60 évnél idősebbeknek, a két évesnél fiatalabb gyermekeknek, a krónikus betegségben szenvedőknek és a várandós nőknek különösen ajánlott az influenza elleni védőoltás – mondta Szlávik János infektológus főorvos az M1 aktuális csatornán szerdán.

Tovább terjed a nyugat-nílusi láz a Balkánon

Tovább terjed a nyugat-nílusi láz a Balkánon. Szerbiában 21-re, Görögországban 16-ra emelkedett a fertőzés halálos áldozatainak száma – számolt be róla a helyi sajtó szerdán.
52 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.