2024. július 20., szombat, Illés napja

Címke: Végh Richárd

9 cikk 1/1 oldal

Óriásvállalat alakulhat

A vállalatok fúziójával új időszámítás kezdődhet az Opus Global Nyrt. és a Konzum Befektetési és Vagyonkezelő Nyrt. működésé­ben.

Végh Richárd váltja Nagy Mártont a tőzsde élén

A tőzsde vezérigazgatóját, Végh Richárdot választotta a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) közgyűlése az igazgatóság elnökévé csütörtökön – közölte a BÉT az MTI-vel.

Háromszáz tőzsdeképes céget azonosított a BÉT

Magyarországon mintegy 300 olyan kis- és középvállalkozás van, amelyik beléphetne a tőzsdére – mondta Végh Richárd, a Budapesti Értéktőzsde vezérigazgatója pénteken Budapesten sajtótájékoztatón.

Már tőzsdén forognak az Alteo részvényei

Megkezdődött a kereskedés az Alteo Nyrt. részvényeivel hétfőn a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT), a magyar energiaszolgáltató vállalat részvényének jegyzése 5150 forintról indult.

A kormány minden eszközzel segíti a magyar tőkepiac erősödését

A kormány minden eszközzel igyekszik segíteni, hogy a magyar tőkepiac ismét erőre kapjon, a banki hitelezés mellett meg kell teremteni a vállalatok alternatív finanszírozási lehetőségeit, amelyben fontos szerepet játszik a tőzsde – mondta Hornung Ágnes, a Nemzetgazdasági Minisztérium pénzügyekért felelős államtitkára pénteken Kecskeméten, az 54. Közgazdász Vándorgyűlésen.

Öt év múlva tőzsdén lehet a BÉT

Nem a keresleti, hanem a kínálati oldallal van gond a magyar részvénypiacon, ezért új kibocsátókat kell a tőzsdére hozni.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.