2019. május 23., csütörtök, Dezső napja

Címke: tüntetés

863 cikk 1/87 oldal

Maduro félmegoldást ajánl

A baloldali vezető elődje, Hugo Chávez hatalomra kerülésének 20. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen beszélt a híveihez, miközben országszerte ellenzéki megmozdulásokat is tartottak.

Az ellenzék és az utcai politika

Nézzük meg, hogyan változott 180 fokot a balliberálisok véleménye az utcai politizálásról! Ez ügyben teljesen mást mondanak kormányon, mint ellenzékben.

Baloldali előjáték

Nem félnek ezek a pártok és jelöltek az emberek, főként a baloldali érzelműek jogos haragjától, amiért azok ismét átverve érezhetik magukat?

Venezuela: Juan Guaidó tüntetésekre szólította fel a lakosságot

A magát ideiglenes elnökké nyilvánító Juan Guaidó, az ellenzéki többségű venezuelai parlament elnöke újabb tüntetésekre szólította fel a lakosságot helyi idő szerint vasárnap, miközben az országban egyre súlyosabbá válik a válság.

A brit kilépés ellen tüntettek Írország és Észak-Írország határán

A brit európai uniós tagság várható megszűnése (Brexit) ellen tüntettek szombaton Írország és az Egyesült Királysághoz tartozó Észak-Írország határán. A több száz tiltakozó azokra a veszélyekre igyekezett felhívni a figyelmet, amelyeket a Brexit jelenthet az egykor súlyos felekezeti erőszak uralta Észak-Írországban.

Erőszakos tüntetés volt Athénban a macedóniai névvita miatt

Erőszakba torkolló tüntetés volt csütörtök éjjel Athénban, mialatt a parlament az éjszakába nyúlva vitatkozott egy megállapodásról, amely Macedónia volt jugoszláv köztársaság nevének a megváltoztatását hagyná jóvá görög részről.

Genderharcosok ellen harcol a spanyol Vox

Mivel a Franco-éra óta nem volt látható ilyen radikális párt a spanyol törvényhozásban, a Vox bejutása Andalúzia parlamentjébe nagy figyelmet kapott decemberben.

Tüntettek a Legfőbb Ügyészség épületénél

Ismeretlen tettesek tüntetése címmel hirdettek ellenzéki demonstrációt Budapesten, amelyet a Legfőbb Ügyészség épületénél tartottak. Néhányan akadályozni próbálták a közlekedést.
863 cikk 1/87 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.