2019. május 22., szerda, Júlia, Rita napja

Címke: tulajdonosváltás

6 cikk 1/1 oldal

Új tulajdonosok kerültek hétfőn az Index élére

Ziegler Gábor igazgatósági tag és Oltyán József médiavállalkozó közös tulajdonába került az Index hírportált is üzemeltető cemp-x online Zrt., miután a Spéder Zoltán érdekeltségébe tartozó Silhouette Capital Management Kft. értékesítette az online kiadóvállalatokat működtető vagyonkezelő társaságban lévő üzletrészét – jelentették be tegnap az ügyletben érintett felek.

Új tulajdonosa van az Indexnek

A köztévé szerint közvetlen befolyást szerezhetett Simicska Lajos az Indexben, ugyanis unokaöccse bekerült a hírportál tulajdonosának igazgatóságába.

Andy Vajna a TV2 új tulajdonosa

A filmügyi kormánybiztos a TV2 vezérigazgatójának a korábban a konkurens csatornát, az RTL Klubot irányító Dirk Gerkenst nevezte ki.

Aláírták a szerződést a TV2 tulajdonosváltásáról

Hamarosan új tulajdonos veheti át a TV2-csoportot, a Magyar Broadcasting Co. Kft. mint vevő-befektető és a TV2 Media Group Holdings Kft. csütörtökön aláírta az erről szóló adásvételi szerződést.

Indul az MKB Bank eladása

A Magyar Nemzeti Bank pénteken bejelentette, hogy a 2014 decemberében indított reorganizációs eljárás részeként megkezdik az MKB értékesítését.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.