2020. július 11., szombat, Nóra, Lili napja

Címke: Siklósi Beatrix

11 cikk 1/2 oldal

Nemzetiségi kultúrák napja lesz szombaton a közmédiában

A Magyarországon élő 13 nemzetiség kultúrájából ad ízelítőt immár negyedik alkalommal a közmédia tematikus napja, amely élő közvetítéssel, helyszíni bejelentkezésekkel és stúdióbeszélgetésekkel várja az érdeklődőket szombaton.

A cél újjáépíteni és megmaradni

Böjte Csaba ferences rendi és Sajgó Szabolcs jezsuita szerzetes, valamint Hölvényi György európai parlamenti képviselő nemrég az Irakban élő keresztényeknél járt.

Megrázó filmet forgatott a köztelevízió a közel-keleti keresztényüldözésről

Magyarországon nap mint nap sétálunk el keresztény templomok előtt és teljesen természetes, hogy szabadon dönthetünk vallásunk gyakorlásáról, korlátozások nélkül megélhetjük azt. Ám a keresztényüldözés jelensége a Közel-Keleten nem pusztán mendemonda, hanem az elképzeltnél is megrázóbb. A köztelevízió stábja a helyszínen forgatott.

Hatórás műsorfolyammal készül a közmédia a nemzetiségi kultúrák napjára

Hatórányi műsorfolyammal várja az érdeklődőket a közmédia vasárnap, a nemzetiségi kultúrák napján – közölte Siklósi Beatrix, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) nemzetiségi, külhoni és kiemelt projektek főszerkesztője az M1 aktuális csatornán szombaton.

Jónak lenni idén is jó

Folyamatosan érkeznek a felajánlások a közmédia Jónak lenni jó! elnevezésű jótékonysági akciójára, amelynek idén a Magyar Református Szeretetszolgálat a kedvezményezettje.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.