2022. december 8., csütörtök, Mária napja

Címke: Publicus Intézet

13 cikk 1/2 oldal

Sajtóklub 2.0: Ilyen a vágyvezérelt közvéleménykutatás

A Népszava megbízásából a Publicus Intézet készített egy felmérést a „rabszolgatörvényről”, amely szerint a magyar munkavállalók döntő többsége elutasítja a törvényt és egyetért az utcai megmozdulásokkal. Többek között erről is elmondta a véleményét az ECHO TV Sajtóklub 2.0 című műsorának csapata: azaz Falusi Vajk, Oláh Gellért és Dezse Balázs.

Nőtt a Fidesz támogatottsága

A Publicus Intézet felmérése szerint a biztos szavazó pártválasztók között 49 százalékon állnak a kormánypártok.

Tovább erősödött a Fidesz

Az elmúlt egy hónapban a Fidesz támogatottsága 27 százalékra nőtt, az MSZP tábora egy százalékpontot csökkenve 9 százalék, míg a Jobbik tábora változatlanul 10 százalék.

Együtt zuhant az MSZP és kormányfőjelöltje

Rövid, decembertől tavaszig tartó emelkedés után mostanáig zuhanórepülésbe ment át az MSZP és Botka László volt miniszterelnök-jelölt népszerűsége.

Erős Fidesz, gyengülő Jobbik

Az egy év múlva esedékes országgyűlési választás kapcsán,közvélemény-kutató cégek részvételével tartott ma rendezvényt a Nézőpont Intézet által működtetett Közvélemény-kutatók.hu.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.