2020. augusztus 3., hétfő, Hermina napja

Címke: prostitúció

41 cikk 1/5 oldal

Prostituáltakat futtató szegedi férfi ellen indult eljárás

Prostituáltakat futtató szegedi férfi ellen indult eljárás, a bíróság ügyészi indítványra elrendelte a gyanúsított letartóztatását – tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője kedden az MTI-t.

Tizennyolc év alatti lányokat is prostitúcióra kényszerítettek Nyíregyházán

Prostitúcióból fedezték fényűző életüket és 18 évesnél fiatalabb lányokat is prostitúcióra kényszerítettek nyíregyházi bűnözők, akiknek ügyét vádemelési javaslattal zárták le a rendőrök - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap a police.hu oldalon.

Nyilvánosan botoztak meg több elítéltet Indonéziában

Több száz fős tömeg előtt botoztak meg pénteken a hatóságok Indonéziában két nőt prostitúcióért, illetve három - nem házas - pár tagjait amiatt, hogy nyilvánosan kimutatták szerelmüket.

Svájcban futtattak magyar lányokat, őrizetbe vették őket

Svájcban és Magyarországon is lecsaptak a rendőrök egy prostituáltakat futtató társaság ellen, négyen közülük őrizetben vannak - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság péntek reggel a police.hu oldalon.
41 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.