2019. május 20., hétfő, Bernát, Felícia napja

Címke: per

348 cikk 1/35 oldal

A vörös pokol kapujában

Mindszentyt koholt vádak alapján 1949. február 8-án első fokon, júliusban másodfokon életfogytiglani fegyházra ítélték, ami a keresztény világban nagy felháborodást váltott ki.

Ahmed H. elvesztette a pert az állam ellen

Elutasította a Fővárosi Törvényszék Ahmed Hamed keresetét elsőfokú ítéletében abban a polgári perben, amelyet jó hírnév megsértése miatt indított a Miniszterelnöki Kabinetiroda ellen.

Fegyház Balla Irma gyilkosának

Tizenkét évvel Balla Irma önkormányzati képviselő meggyilkolása után nem jogerősen tizenöt év fegyházra ítélték különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés és rablás miatt D. Lajost.

Február végén tárgyalják Galambosék büntetőperét

Technikai okok miatt csak február végén kezdődhet újra a Kaposvári Törvényszék katonai tanácsa előtt Gyurcsány-kormány volt titkosszolgálati vezetőinek és Jakubinyi Róbertnek a vesztegetési pere.

Megbukott Czeglédyék érvelése

Gyurcsányék többek közt azt kifogásolták, hogy a volt elszámoltatási kormánybiztos arról beszélt: a jelenleg előzetesben ülő Czeglédy Csaba kampánypénzt gyártott a pártnak.

Még nem hagyja el hazánkat Ahmed H.

Szabadlábra kerül szombaton Ahmed H. A terrorcselekmény miatt elítélt szír férfi a tiszalöki börtönből szabadul, ám azt, hogy végül mikor és melyik országba toloncolják ki, még nem tudni.
348 cikk 1/35 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.