2023. május 29., hétfő, Magdolna napja

Címke: Németh Lászlóné

17 cikk 1/2 oldal

A jegybanktól érkezik Némethné utódja

Szerdai hatállyal Bártfai-Mager Andreát nevezték ki a postaügyért és a nemzeti pénzügyi szolgáltatásokért felelős kormánybiztosnak – derül ki a legfrissebb Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározatból.

Növelte nyereségét a Magyar Posta

A Magyar Posta 2015-ben minden területen növelte eredményét, és 2014-hez képest csaknem 10 százalékkal több, 3 milliárd forintot meghaladó konszolidált adózott nyereséget ért el – jelentette be Németh Lászlóné, a Miniszterelnökség nemzeti pénzügyi szolgáltatásokért és postaügyekért felelős államtitkár pénteken sajtótájékoztatón Budapesten.

NFM-államtitkár: növelni kell a távhő társadalmi elfogadottságát

Növelni kell a távhő társadalmi elfogadottságát, a fogyasztóknál támogatni kell a hőfelhasználás egyedi mérését, javítani kell a távhőtermelő, a távhőszállító és a távhőt felhasználó rendszerek hatékonyságát és szükség van a hazai épületállomány komplex energetikai korszerűsítésére is – ismertette Aradszki András, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) energiaügyért felelős államtitkára a távhőszolgáltatási cselekvési terv részleteit az Országgyűlés gazdasági bizottsága energetikai albizottságának csütörtöki ülésén.
17 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.