2023. december 2., szombat, Melinda, Vivienn napja

Címke: nagyvázsony

10 cikk 1/1 oldal

Ellopták a mencshelyi pléhkrisztust

A pléhkrisztus horganyzott lemezből készült, azt nem veszik át a színesfém-kereskedők, így inkább a régiségpiacon, vásárokon próbálják majd eladni a vallási jelképet.

Nagyvázsonyi virtus

A Kincsem film Piknik mozival, közönségtalálkozó Nagy Ervinnel, fogatos túrák és augusztus 20-i ünnepség várja az idei Virtus – lóerők napja rendezvénysorozat vendégeit Nagyvázsonyban.

Gyártócsarnokot avattak Nagyvázsonyban

Az autóipari beszállító vállalat 2019-ig két ütemben megvalósuló, összességében több mint egymilliárd forintos beruházásával hetven új munkahelyet teremt a térségben.

Hagyományait őrizve újul meg Nagyvázsony

A fel nem tárt részek régészeti munkálatai már elkezdődtek, a szakemberek rögtön találtak is egy középkori ágyúgolyót a várárokban.

Betlehemet rongáltak a vandálok Nagyvázsonyban

Ismeretlen tettes után nyomoz a rendőrség, a vallási jelkép rongálása pedig minősített eset, amely akár 3 évig terjedő szabadságvesztéssel is sújtható.

Pálos találkozót tartanak Vázsonyban

A rendezvény a község határában, a Szent Mihály-kolostor romjainál veszi kezdetét a Csóka János pálos tartományfőnök által celebrált szentmisével.

Természetközelségben

A Kinizsi-napokon, Nagyvázsonyban, a vár mellett szólítjuk meg Szőke Andrást, akit nem oly rég Karinthy-gyűrűvel tüntettek ki, mint a stand-up hazai megteremtőjét.

Nagyvázsonyi várjátékok kicsiknek, nagyoknak

Kosztümös, közel egyórás, történelmi ismeretekben és élményekben gazdag bemutatóra várják a családokat augusztus 20-ig a nagyvázsonyi Kinizsi-várba.

Halálos baleset Nagyvázsonynál, lezárták a 77-es utat

Összeütközött két személyautó vasárnap reggel Nagyvázsonynál a 77-es úton, egy ember meghalt, egy pedig megsérült – tájékoztatta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője az MTI-t.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.