2019. május 23., csütörtök, Dezső napja

Címke: mszp

1856 cikk 1/186 oldal

A hatalmi központok letörése

Az Országgyűlést, a közszolgáltatásokat, a sajtótér bizonyos hányadát, a pénzügyi irányítást, a gazdaságpolitikát, a titkosszolgálatokat és a honvédséget már visszavette az állam. A magyar állam.

Jogerősen is elítélhetik Botka kollégáit

Két szegedi büntetőper is tavasszal folytatódhat másodfokon: a parkolási botrány kapcsán a Gyulai Törvényszék, a Szeviép-ügyben a Szegedi Törvényszék tart majd tárgyalást.

Szili Katalin: Így fogadtak el, ahogy vagyok

Szili Katalin az ECHO TV Őszintén című műsorában visszaemlékezett politikai pályafutására, amely 1989 óta tart. 2004 óta főleg a határon túli magyarokért tevékenykedik.

Bangóné kétes irodabérlése

Közpénzből bérel irodát egy volt szocialista képviselő oktatással foglalkozó cégétől Nyíregyházán a csepeli MSZP elnöke és a párt országgyűlési frakciójának helyettes vezetője.

Kétszázaléknyi voks az előválasztáson

A Fidesz arra hívta fel a figyelmet, hogy a budapestiek csupán két százaléka vett részt a voksoláson, azaz a baloldal a saját szavazóit sem tudta mozgósítani.

El a kezekkel Bangónétól!

A sokoldalú asszonyka, akinek az MSZP-stratégia értelmében elsősorban családpolitikai szempontból kell fogást találnia a kormányzaton, újabban egyre több területen bukkan fel.

Az ellenzék és az utcai politika

Nézzük meg, hogyan változott 180 fokot a balliberálisok véleménye az utcai politizálásról! Ez ügyben teljesen mást mondanak kormányon, mint ellenzékben.
1856 cikk 1/186 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.