2024. május 19., vasárnap, Ivó, Milán napja

Címke: Molotov-koktél

19 cikk 1/2 oldal

Több százan tiltakoztak Macedóniában az ország névváltoztatása ellen

Mintegy ezerötszázan tiltakoztak a Macedónia nevének megváltoztatásáról született macedón-görög egyezmény ellen szerda este a szkopjei parlament előtt, a tüntetők vizes palackokkal és gyújtópalackokkal dobálták meg az épületet, amelyet rendőrök védtek.

Molotov-koktélt dobtak a francia Nemzeti Front kampányközpontjára

Molotov-koktélt hajítottak csütörtökre virradó éjszaka Párizsban a radikális jobboldali Nemzeti Front elnökjelölti kampányközpontjának otthont adó épületre; csak kisebb tűz keletkezett, amelyet hamar sikerült eloltani, személyi sérülés nem történt – közölte a párizsi tűzoltóság.

Molotov-koktélokkal dobálták meg egy venezuelai napilap szerkesztőségét

Maszkot viselő férfiak Molotov-koktélokkal és égő trágyával dobálták meg helyi idő szerint kedden az egyik legnagyobb venezuelai napilap, az El Nacional szerkesztőségét – jelentette a venezuelai sajtószakszervezet (SNTP) és maga az újság, amely korábban többször is bírálta Nicolás Maduro szocialista elnököt.
19 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.