2022. január 20., csütörtök, Fábián, Sebestyén napja

Címke: Marian Cozma

10 cikk 1/1 oldal

Szúrás után rúgás

„Érdes” környékről, de melegszívű emberek közül érkezett a kilenc és fél évvel ezelőtt meggyilkolt veszprémi kézilabdázó, a román Marian Cozma.

Nem tud semmiről, nyaral

Sztojkát nem a bírósági hivatal, hanem a Szabó-csapat szabadította a nyakunkba. Talán abban reménykedve, hogy mi, a „plebsz” ezt úgysem tudjuk, és – hihi! – majd a Szájer feleségét fogjuk szidni.

Strasbourghoz fordul Marian Cozma édesapja

Négy évvel és öt hónappal a rá kiszabott büntetés lejárta előtt kiengedték a börtönből a Marian Cozma gyilkossága ügyében harmadrendű vádlottként elítélt Sztojka Ivánt.

Motivációt jelent az elítélteknek a harmadolás

Barabás Andrea szerint motiválni kell az elítéltet a javulásra, hogy a jövőben ne kövessen el újabb bűncselekményeket. Ez a motiváció a hamarabb történő szabadulás lehetősége is lehet.

Idő előtt szabadulhatott Marian Cozma gyilkosa

Sztojka konfliktus- és agressziókezelési, kommunikációs, valamint életvezetési tréningeken vett részt, illetve támogató családi háttérrel rendelkezik, és nem volt probléma a magatartásával.

Már a BMW-vel hasít

Marian Cozmát, az MKB Veszprém és a román kézilabda-válogatott játékosát 2009 telén egy veszprémi szórakozóhelyen brutális kegyetlenséggel késelte halálra az öttagú banda.

Kések

Marian Cozmát, az MKB Veszprém és a román kézilabda-válogatott kiváló játékosát nyolc évvel ezelőtt, 2009. február 8-án gyilkolták meg.

Szabadon engedték Cozma támadóját

A férfi volt az a támadó, aki egy székkel ütlegelte a már földön fekvő Marian Cozmát és az egyik tanú szerint ő viselkedett a legagresszívabban a bandából.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.