2024. február 23., péntek, Alfréd napja

Címke: mandátum

46 cikk 1/5 oldal

Budai Gyula kapja meg Balog Zoltán parlamenti mandátumát

A Nemzeti Választási Bizottság csütörtöki ülésén döntött arról, hogy a Fidesz-KDNP közös listájáról Budai Gyula kaphatja meg a Balog Zoltán lemondása miatt megüresedett országgyűlési képviselői helyet.

Volner a Jobbik és a saját jövőjéről is beszélt

Az alelnökkel tart két országgyűlési képviselő-társa, Apáti István és Fülöp Erik is. A politikus jelezte, bár párttagságukról lemondanak, parlamenti mandátumukat mindhárman megtartják.

Volner Jánosék nem adják vissza mandátumukat

Nem adja vissza országgyűlési képviselői mandátumát a Jobbik frakciójából péntek este kizárt Volner János és a kevéssel később kilépését bejelentő Apáti István és Fülöp Erik.

Rákospalotán is bomlik a Jobbik

Távozó fővárosi önkormányzati képviselő: a Jobbik „egy következmények nélküli párttá vált”, a belső kommunikáció sem változott, a személyzeti változások el sem kezdődtek.

Balog Zoltán lemond mandátumáról

Mandátumáról elsősorban azért mond le, mert a Magyarországi Református Egyház visszahívja szolgálatba, és ez az egyház törvényei szerint összeegyeztethetetlen képviselői munkájával
46 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.