2024. április 19., péntek, Emma napja

Címke: magosz

61 cikk 1/7 oldal

Jakab István: A munkám a hobbim

Jakab István ma is ugyanaz az ember, aki harminc éve volt. Bárki megkeresheti őt a gondjával, bajával. Az Országgyűlés alelnöke saját bevallása szerint ugyanakkor kibírhatatlan is. Hogy miért? Arról a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének (MAGOSZ) elnöke az ECHO TV Őszintén című műsorában beszélt.

Külhoni területeken is megkezdi működését a Falugazdász hálózat

A külhoni magyar területeken is megkezdi működését a Falugazdász hálózat – jelentette be Jakab István, az Országgyűlése alelnöke, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének (MAGOSZ) elnöke a felvidéki Révkomáromban, a Kárpát-medencei Magyar Gazdák Egyeztető Fórumának (KEF) ülésén csütörtökön.

Csak szakember fúrhatna kutat

Szükséges a nyilvántartás elkészítése és a problémás kutak felszámolása, a vízkivételt azonban csak akkor lehet megtiltani, ha a felszíni vizek használata megoldott az adott területen.

Nem engednek a multik nyomásának a termelők

Végre elkezdődhet a betakarítás a szabolcsi iparialma-ültetvényeken, a gazdák kedden megállapodtak egy kisebb feldolgozóüzemmel. A Dö­hler Kft. 20 forintos nettó áron átveszi a gyümölcsöt.
61 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.