2022. december 7., szerda, Ambrus napja

Címke: LREM

7 cikk 1/1 oldal

Akinek két anyja van

A suttogópropaganda szerint Macron alibiházasságban él huszonnégy évvel idősebb volt tanárnőjével, közben pedig férfi szeretője van.

A francia szenátusban is létrejön egy Macron-párti frakció

A francia szenátusban is megalakul Emmanuel Macron államfő pártjának, a Köztársaság lendületben nevű mozgalomnak a frakciója – jelentette be hétfő este Francois Patriat szenátor, volt miniszter, aki a szocialista parlamenti tagok közül az elsők között csatlakozott a tavaly megalakult új politikai mozgalomhoz.

A franciák legnagyobb öngólja

A parlamenti választások végeredményének tükrében egyértelművé vált, hogy Franciaország új elnöke és pártja abszolút többséget szerezve önálló életet élve lesz képes kormányozni.

Szakértő: a vártnál is nagyobb győzelmet aratott Macron pártja

Az előrejelzésekhez képest is nagyobb győzelmet aratott Emmanuel Macron elnök pártja, A Köztársaság lendületben (LREM) a francia nemzetgyűlési választások első fordulójában – emelte ki Szűcs Anita Franciaország-szakértő az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.