2019. április 24., szerda, György napja

Címke: kereszténység

394 cikk 1/40 oldal

Államtitkár: a kereszténységet elvető nemzet pusztulásra van ítélve

Egy ország anyagi gazdagsága nagyon fontos, de ha lelkileg kiüresedik, ha a kereszténységet elveti, akkor előbb-utóbb az a nemzet, az az ország pusztulásra van ítélve – mondta a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) biztonságpolitikáért felelős államtitkára szombaton Esztergomban, a 25. Becket Szent Tamás-emléknapon tartott előadásában.

Hamvadó cigarettavég

Az EU jelenlegi vezetése egy agyonkarcolt bakelitlemez hangján szól. Az intézményrendszer recseg-ropog. Az ott dőzsölő megélhetési politikusok jogtipró módszereiből is elég volt.

Juhász Hajnalka: A 24. órában vagyunk

A Közel-keleti kereszténység száma drasztikusan csökkent az elmúlt években a migráció hatására is, így azonnali lépésekre van szükség, hogy ez a folyamat megálljon – jelentette ki Juhász Hajnalka.

Fábry Kornél: Jézus Krisztus az egy biztos út az örök életre

A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus világméretű ünnepségsorozat az Eucharisztia megismerésének és tiszteletének elmélyítésére, amelyet legközelebb 2020 szeptemberében Budapesten rendeznek meg. Az ECHO TV Napi aktuális című műsorának vendége Fábry Kornél a szervezőbizottság főtitkára volt.

Fischl: Jelentősen nő a muszlimok száma

– Vissza kell térni a Szentíráshoz, és ne szégyelljük hirdetni az evangéliumot – hangoztatta Fischl Vilmos azzal kapcsolatban, hogy alapítása óta az iszlám „behozta” a kereszténységet.
394 cikk 1/40 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.