2020. július 9., csütörtök, Lukrécia napja

Címke: kerékpártúra

6 cikk 1/1 oldal

Nemzetközi kerékpártúra a méhnyakrák ellen

A méhnyakrák veszélyeire és megelőzésének fontosságára hívja fel a figyelmet a Ride for Women (R4W) elnevezésű nemzetközi kerékpártúra, amelynek résztvevői szombaton indultak el Budapestről, az Országos Onkológiai Intézet udvarából az utolsó szakasz megtételére.

Európa aggasztó jövőképe

Budapesttől Rómáig elkerékpározva látható volt, hogy a mára már leginkább csak a híradásokból ismert migránsválság miként változtatja meg a kontinens arculatát.

Az út vége (11. nap)

A Magyar Idők szerkesztőségének két tagja indult útnak, hogy 11 nap alatt Budapestről a Vatikánba kerekezzen. Egy sérülés miatt már csak Levente küzd az elemekkel.

Dombozás (2. nap)

A Magyar Idők szerkesztőségének két tagja 11 nap alatt Budapestről a Vatikánba kerekezik. Az útról minden nap képes beszámolóval jelentkeznek.

Időutazó túrákat tartanak augusztusban

Történelmi emlékhelyekre szervez kerékpáros örökségtúrákat augusztusban a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Területfejlesztési és Környezetgazdálkodási Ügynökség és a Europe Direct Tájékoztatási Központ.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.