2023. május 29., hétfő, Magdolna napja

Címke: Kazincbarcika

13 cikk 1/2 oldal

Több településen romlott a levegő minősége

Több településen romlott a levegő minősége, öt városban ismét egészségtelennek minősítették a levegőt a szálló por (PM10) magas koncentrációja miatt.

Dömötör kontra Demeter

Fináléhoz illő nagy csatában, döntő szettben a Kazincbarcika szombaton hazai pályán legyőzte a Kaposvárt, ezzel megnyerte a férfi-röplabdabajnoki döntőt.

Megújult a kazincbarcikai görögkatolikus óvoda

A kormány támogatásából megtörtént az épület belső felújítása, az intézményben tornaszobát és sportudvart hoztak létre, valamint bölcsődei férőhelyeket is kialakítottak – mondta Soltész Miklós.

Környezetbarát klórüzem épül a BorsodChemben

örnyezetbarát klórüzem épül a BorsodChem Zrt.-ben, a beruházás mintegy 100 millió euróba kerül, ehhez a kínai Wanhua Industrial Group Co. Ltd. tulajdonában lévő vegyipari társaságnak 79 millió euró hitelt biztosít a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) Zrt. – az erről szóló megállapodást pénteken írták alá a cég székhelyén, Kazincbarcikán.

Sikeres évet zárt a BorsodChem

Történetének legsikeresebb évét zárja a kazincbarcikai székhelyű BorsodChem Zrt. (BC), Északkelet-Magyarország egyik legnagyobb foglalkoztatója; a 2011. óta a kínai Wanhua-csoport tulajdonában lévő vegyipari társaság 2016-ban tovább tudta növelni termelési és értékesítési volumenét – tájékoztatta a társaság hétfőn az MTI-t.

Sportközpontot avattak Kazincbarcikán

Elkészült a Szalézi Rend Don Bosco Sportközpontja Kazincbarcikán, a mintegy kétmilliárd forintos, állami és egyházi forrásból megvalósult létesítményt pénteken adták át a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei városban.

Startol az ország leghosszabb és legszínesebb fesztiválja Kazincbarcikán

Augusztus 1-jén kezdődik az ország leghosszabb, a szervezők szerint legszínesebb fesztiválja Kazincbarcikán, a három héten át tartó programsorozatban ötvöződik a képzőművészet és az előadó-művészet – közölték a szervezők az MTI-vel csütörtökön.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.