2024. július 25., csütörtök, Jakab, Kristóf napja

Címke: Karafiáth Orsolya

9 cikk 1/1 oldal

Prőhle Gergely távozása és az ötvenes évek

Prőhle Gergely távozása a Petőfi Irodalmi Múzeum éléről újfent heves vitákat robbantott ki. Mondanom sem kell, ismét előkerültek a különböző jelzők és melléknevek.

Anarchista lázadás a jobboldal ellen

Bárdos Deák Ágnes művésznő olyat szájkaratézott a Fidesz-diktatúrától, hogy azóta kénytelen volt harcművészeti iskolát nyitni, annyian járnak hozzá gyakorolni.

Balliberális diktatúra a könnyűzenében

A kultúra könnyűzenei vonalán a balliberális hegemóniára utaló kemény adatokat találunk, amit minden bizonnyal nem lesz könnyű megmagyarázni.

Furcsa egy diktatúra ez a mostani

A fővárosban és vidéken található színházak 80 százaléka kőkeményen és bevallottan politizál, és nem a tradicionális értékek mellett teszi le a garast.

Az agyonsztárolt celeb panasza

Ha a művészethez nem is ért, egy dolgot nagyon tud Karafiáth – hiszen ebből él meg igen jól –: érzelmileg hatni nem kevés női olvasójára.

A művésznő nem ért semmit

Karafiáth Orsolya művésznő megint megpróbálta megmondani a tutit az egyik kedvenc hírportálomon, a 24.hu-n. Nem akarom idejekorán lelőni a poént, de most sem sikerült neki.

Nőügyi demagógia Brüsszelben

A magyar kormány abban hisz, hogy a magyarság megmaradását a magyar családok (férfiak, nők és gyermekeik) támogatásával kell megoldani, nem pedig a bevándorlással.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.