2022. szeptember 25., vasárnap, Eufrozina, Kende napja

Címke: Kalózok

21 cikk 1/3 oldal

Kalózok több lengyelt is elhurcoltak egy hajóról Nigéria partjainál

Kalózok tizenegy főt, nyolc lengyel, illetve egy ukrán és két Fülöp-szigeteki állampolgárt hurcoltak el az MV Pomerania Sky nevű konténerhajó legénységének tagjai közül Nigéria partjai előtt – közölte hétfőn a hajót üzemeltető Midocean nevű vállalat és a lengyel hírügynökség.

TEK: Kiszabadult a Nigériában elrabolt magyar túsz

Kiszabadult és szombaton a Terrorelhárítási Központ munkatársainak kíséretében Budapestre érkezett az a magyar állampolgár, akit októberben raboltak el nigériai kalózok.

Él a nigériai kalózok által elrabolt magyar tengerész

Él és a körülményekhez képest jól van az a magyar tengerész, akit nigériai kalózok raboltak el kedden – közölte a Terrorelhárítási Központ (TEK) főigazgatója az M1 aktuális csatornán csütörtökön.

Kalózok raboltak el egy magyart Nigériában

A minisztérium minden konzuli és diplomáciai eszközt felhasználva, a Terrorelhárítási Központtal (TEK) együttműködve dolgozik az ügy megoldásán.

Kalózok több mint egymillió liter üzemanyagot loptak

Fegyveres kalózok hatalmukba kerítettek egy thaiföldi tartályhajót, és mintegy 1,5 millió liter dízel üzemanyagot szivattyúztak ki belőle – közölte hétfőn a Straits Times című szingapúri lap.
21 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.