2023. március 27., hétfő, Hajnalka napja

Címke: Jakab István

47 cikk 1/5 oldal

Jakab István: A munkám a hobbim

Jakab István ma is ugyanaz az ember, aki harminc éve volt. Bárki megkeresheti őt a gondjával, bajával. Az Országgyűlés alelnöke saját bevallása szerint ugyanakkor kibírhatatlan is. Hogy miért? Arról a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének (MAGOSZ) elnöke az ECHO TV Őszintén című műsorában beszélt.

Külhoni területeken is megkezdi működését a Falugazdász hálózat

A külhoni magyar területeken is megkezdi működését a Falugazdász hálózat – jelentette be Jakab István, az Országgyűlése alelnöke, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének (MAGOSZ) elnöke a felvidéki Révkomáromban, a Kárpát-medencei Magyar Gazdák Egyeztető Fórumának (KEF) ülésén csütörtökön.

Megnyílt a Csabai Kolbászfesztivál

Fekete Péter, az Ember Erőforrások Minisztériumának kulturális ügyekért felelős államtitkára hangsúlyozta, hogy a fesztivál immár nemzetközi hírnévre tett szert. 

Öntözés nélkül sorvad az agrárium

Minden fúrt kutat nyilvántartásba kell venni az országban, a vízkivételt azonban csak akkor lehet megtiltani a gazdáknak, ha eljuttattuk a felszíni vizet a tábla széléig – nyilatkozta Jakab István.

Nincs megállapodás almafronton

Csupán néhány forintot emelt eredeti árajánlatán az Austrian Juice, ezért a tegnapi tárgyaláson sem született megállapodás az ipari alma átvételi áráról.

Fordulat jöhet az almaháborúban

Több száz almatermelő gazda tiltakozott kedden az osztrák feldolgozó méltánytalan felvásárlási árai miatt Anarcson és Vásárosnaményban.
47 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.