2024. június 17., hétfő, Laura, Alida napja

Címke: Hunvald György

19 cikk 1/2 oldal

Betyárból pandúr?

Fogóddzunk erősen! Hunvald György aláírásokat gyűjt az Európai Ügyészséghez való csatlakozáshoz, sőt másokat is erre buzdít.

Nem alaptörvény-ellenesek a megbilincselt Hunvald Györgyről közölt fotók

A hatóságoknak a büntetőeljárások során tiszteletben kell tartaniuk az ártatlanság vélelmét, de ez nem érintheti a sajtó szabadságát – mondta ki a Hunvald Györgyöt megbilincselve ábrázoló fotókkal kapcsolatban az Alkotmánybíróság (Ab) szerdán közzétett határozatában.

Czeglédy-vicc: havi fix

A kánikulát a hűvösben töltő Czeglédy Csaba továbbra is kapja hivatali fizetését a szombathelyi önkormányzattól, tudta meg a PestiSrácok.hu.

Botka szolidaritását hiányolja a baloldal

Az egész MSZP-ben és a baloldalon megütközést keltett, hogy Botka László rögtön etikai vizsgálatot rendelt el saját ügyvédje, Czeglédy Csaba ellen.

Pert nyert Hunvald György

Pert nyert a hűtlen kezelés miatt korábban elítélt Hunvald György. Az MSZP-s politikus azt sérelmezte, hogy tavaly nyáron hiába kért, nem kapott erkölcsi bizonyítványt.
19 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.