2024. június 17., hétfő, Laura, Alida napja

Címke: Herczegh Anita

18 cikk 1/2 oldal

Középiskolás diákok alkotásaiból nyílt kiállítás Budapesten

Az európai örökség sokszínűségét dolgozták fel idén a vizuális kultúra Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyre (OKTV) nevező diákok alkotásai, amelyek legjobbjaiból Európa fesztivál címmel nyílt kiállítás szombaton a budapesti Deák 17 Galériában.

Emberi jogi kérdések a krízisövezetekben

Berkes Antal, a Manchesteri Egyetem fiatal oktatója kapta idén a Herczegh Géza Nemzetközi Jogi Emlékérmet és Ösztöndíjat a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen.

Lisztadományt adtak át a Vajdaságban a Magyarok kenyeréhez

A Magyarok kenyere program keretében idén a Kárpát-medencéből mintegy 600 tonna búzát gyűjtöttek össze, amelyből 360 tonna liszt készült, és ebből 5 tonna jutott a hajdújárási Poverello – Ferences Közhasznú Alapítvány Lurkó Házának, ahol naponta körülbelül 70 gyereket látnak el – hangzott el a lisztadomány átadásakor szerdán a vajdasági Hajdújáráson.

Ha gyermek születik, család is születik

Ma az édesanyák számíthatnak a kormányra, a 2018-as költségvetést is úgy tervezték, hogy a családok és a munkából élő édesanyák előrébb tudjanak lépni.
18 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.