2022. július 7., csütörtök, Apollónia napja

Címke: gripenek

12 cikk 1/2 oldal

Riasztották a Magyar Honvédség Gripenjeit

Utólag kiderült, hogy egy Boeing 738 típusú utasszállító repülőgép a repülési tervtől nem tért el, de nem vette fel a kapcsolatot a légiforgalmi irányítással.

Riasztották a Magyar Honvédség Gripenjeit

A Honvédelmi Minisztérium közleménye szerint egy Grazban felszállt sportrepülőgép kora délután engedély nélkül lépett Magyarország légterébe.

Riasztották a Magyar Honvédség Gripenjeit

Egy Franciaországba tartó utasszállító repülőgép miatt riasztották a Magyar Honvédség Gripenjeit – közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) szerdán az MTI-vel.

Riasztották a magyar Gripeneket egy utasszállító gép miatt

Riasztották a Magyar Honvédség Gripenjeit pénteken délelőtt egy Münchenből Nagyszebenbe tartó repülőgép miatt, mert az nem létesített kapcsolatot a magyar polgári légiforgalmi irányítással – tájékoztatta a Honvédelmi Minisztérium az MTI-t.

Riasztották a légierőt egy Katarba tartó repülőgép miatt

Riasztották a Magyar Honvédség Gripenjeit kedd délelőtt egy Londonból Dohába, Katar fővárosába tartó repülőgép miatt, amely nem létesített kapcsolatot a magyar polgári légiforgalmi irányítással – közölte a Honvédelmi Minisztérium az MTI-vel.

Riasztották a magyar Gripeneket

Nem létesített kapcsolatot a magyar polgári légiforgalmi irányítással egy Ankarából Münchenbe tartó repülőgép szombaton este, ezért a NATO Integrált Légivezetési Központ riasztotta a Magyar Honvédség készültségi szolgálatában lévő Gripenjeit – közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) az MTI-vel.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.