2019. április 19., péntek, Emma napja

Címke: fucsovics márton

145 cikk 1/15 oldal

Ott ásszal, itt ász nélkül

Az esélytelenek nyugalmával várja a magyar teniszválogatott a Németország elleni párharcot a Davis-kupa világcsoportjában.

Még várni kell az elitcserére

Az open éra legsikeresebb magyar teniszezője, Taróczy Balázs nem hitt a szemének, amint Novak Djokovics vasárnap sima három szettben elintézte Rafael Nadalt az Australian Open döntőjében.

Mladenoviccsal megy, Fucsoviccsal nem

Babos Tímea és a francia Kristina Mladenovic nem véletlenül a második kiemelt az ausztrál nyílt teniszbajnokság női páros versenyszámában.

Babos ellazította Fucsovicsot

Női párosban a címvédő Babos, Mladenovic duó sikerrel vette a második fordulót, a vegyes páros első körében pedig nyert a most debütáló Babos, Fucsovics kettős is.

Fucsovics túl későn kapcsolt rá

Nincs már egyéniben magyar versenyző Melbourne-ben az Australian Openen, miután a második fordulóban Babos Tímea után Fucsovics Márton is kiesett.

Minden csodás, kivéve az eredményt

Babos Tímea most huszonötödször szerepelt egyéniben Grand Slam-teniszverseny főtábláján, de ezúttal sem tudta átlépni a saját árnyékát, ami eddig mindössze egyszer sikerült neki.

Nem az ő meccse

Fucsovics Márton meggyőző játékkal jutott túl az első fordulón az ausztrál nyílt teniszbajnokságon. Ahogy reméltük, sőt ahogy vártuk, tegyük hozzá.
145 cikk 1/15 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.