2023. január 29., vasárnap, Adél napja

Címke: Földi-Kovács Andrea

10 cikk 1/1 oldal

Az elégtétel napja

Hiszti és tüntetés helyett az ellenzék örüljön, hogy az öntelt, hazug, túlfizetett és narcisztikus vezénylő tábornoknőjük elhagyta végre a parancsnoki állást.

Visszafoglalta a jobboldal az elbitorolt Hír TV-t

Három és fél év után szerdán visszatért a Hír TV korábbi vezetése, és személycserékkel megkezdődött az eddig markánsan ellenzéki irányultságú csatorna újrahangolása.

Véget ért egy három évig tartó rémálom

Az eredeti értékrendjéhez visszatérő Hír TV szerda esti hírháttér-műsorában Földi-Kovács Andrea vendége volt Kocsis Máté a Fidesz-frakcióvezetője is.

TERC – Az Iszlám és a nők

Egy 2010-es adat szerint a világon 1,6 milliárd muszlim él, ha ennek több mint a fele nő, akkor mára 800 millióan vannak azok, akikről az ECHO TV legutóbbi, Terc című műsora szólt.

Pert vesztett a Hír Televízió

Jogerősen pert vesztett a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó Hír TV a korábbi műsorvezetőjével, Földi-Kovács Andreával szemben.

Pert vesztett a Hír TV

A csütörtöki jogerős ítélet kimondta, hogy Simicska Lajos 2015 februári kijelentéseit követően Földi-Kovács Andrea jogszerűen élt az azonnali hatályú felmondás jogával.

Soproni-bemutatkozás

A néző már a legelején fölkapja a fejét, amikor a harcos entellektüelt alakító alelnök nemes egyszerűséggel át akarja venni a műsorvezetői szerepet.

Erősít az Echo TV

A Magyar Idők információi szerint a köztévétől és a Hír TV-től is érkeznek műsorvezetők, riporterek.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.