2023. december 7., csütörtök, Ambrus napja

Címke: fekete doboz

9 cikk 1/1 oldal

Sikerült letölteni az egyiptomi gép egyik feketedobozának adatait

Sikerült letölteni a májusban lezuhant egyiptomi repülőgép egyik feketedobozából az adatokat, és elkezdődött a felkészülés elemzésükre – adta hírül szerdán a légi katasztrófa oka után nyomozó egyiptomi bizottság.

Felhozták az egyiptomi gép egyik feketedobozát

Megtalálták csütörtökön a májusban lezuhant egyiptomi személyszállító repülőgép egyik feketedobozát, azt, amelyik a pilótafülkében zajló beszélgetéseket rögzítette – jelentette be a katasztrófa okainak kivizsgálásával foglalkozó egyiptomi szakértői bizottság.

Egyiptomi gép – Felhozták az egyik feketedobozt

Megtalálták csütörtökön a májusban lezuhant egyiptomi személyszállító repülőgép egyik feketedobozát, azt, amelyik a pilótafülkében zajló beszélgetéseket rögzíti – jelentette be a katasztrófa okainak kivizsgálásával foglalkozó egyiptomi szakértői bizottság.

Egy francia hajó feltehetően észlelte az egyik feketedoboz jelét

Egy francia hadihajó olyan jeleket észlelt, amelyeket feltehetően a közel két hete a Földközi-tengerbe zuhant egyiptomi utasszállító repülőgép két feketedobozának egyike ad le – közölte szerdán az egyiptomi közlekedési minisztérium a katasztrófa körülményeit vizsgáló testületre hivatkozva.

Repülőbaleset: kizárják a külső behatást

Vélhetőleg nem érte külső behatás a szombaton lezuhant orosz utasszállítót a fekete dobozok előzetes vizsgálata alapján, bár az Iszlám Állam korábban bejelentkezett elkövetőként. A felrobbant géppel kapcsolatban még sok az egymásnak ellentmondó információ, a szakértők óva intenek az elhamarkodott ítéletektől.

Egymásnak ellentmondó nyilatkozatok a lezuhant repülőgép kapcsán

Nem érte külső behatás a két nappal ezelőtt Egyiptomban lezuhant orosz utasszállítót, a pilóta nem adott le vészjelzést, mielőtt a repülőgép eltűnt a radarról – jelentette ki hétfőn Kairóban a gép fekete dobozainak előzetes vizsgálatát végző bizottság egyik tagja. Az orosz légitársaság illetékese szerint viszont csakis „külső behatás” miatt eshetett darabokra a gép már a levegőben.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.