2019. május 21., kedd, Konstantin napja

Címke: ensz

1458 cikk 1/146 oldal

Sokan kérik az ENSZ-t, hogy foglalkozzon a kínai ujgurok ügyével

Tizenhét civil szervezet fordult hétfőn azzal a kéréssel az ENSZ Emberi Jogi Tanácsához (UNHRC), hogy rendeljen el vizsgálatot a körülbelül egymillió ujgur ügyében, akiket jelentések szerint átnevelő táborokban tartanak fogva az északnyugat-kínai Hszincsiang-Ujgur Autonóm Területen.

Szijjártó: Zéró tolerancia a migrációval szemben

A bevándorláspárti politikusok ámokfutása folytatódik, mindig, minden ­uniós dokumentumban hivatkozni akarnak az ENSZ globális migrációs csomagjára – mondta Szijjártó Péter.

A Venezuela-szindróma

Mi is történik? Vannak egyenlőbbek az egyenlők között. Azok tartoznak az egyenlőbbek közé, akik hajlanak az új trendből, a multikulturális világból következő szerepvállalásra.

Nem csitul az orosz–amerikai ellentét

A világ öt – deklarált – atomhatalma, az Egyesült Államok, Oroszország, Nagy-Britannia, Kína és Franciaország képviselői kétnapos konferenciára gyűltek össze tegnap Pekingben.

A holokausztra emlékezik a világ

Az auschwitzi haláltábor egykori foglyai virágokat helyeztek el a náci létesítmény egyik kivégzőfalánál a holokauszt áldozatainak nemzetközi emléknapján, vasárnap.
1458 cikk 1/146 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.