2024. május 19., vasárnap, Ivó, Milán napja

Címke: eltörlés

13 cikk 1/2 oldal

Enyhülni fog az ír abortusztörvény

A népszavazáson a választásra jogosultak több mint 64 százaléka vett részt, ez az egyik legmagasabb részvételi arány az írországi népszavazások történetében.

Párizs a Katar elleni szankciók eltörlésére hívott fel Dohában

A Perzsa(Arab)-öböl térségében élő emberek ezreit érintő, Katarral szembeni büntetőintézkedések eltörlésére hívta fel a szankciókat elrendelő négy arab államot Jean-Yves Le Drian francia külügyminiszter szombaton Dohában.

A roamingdíj eltörlésével csökkennek a mobilbiztonsági kockázatok

Csökkennek a nyilvános wifi-hálózat használatából származó mobilbiztonsági kockázatok a roamingdíj eltörlésével, ugyanis a felhasználók már külföldön is olcsóbban és emiatt nagyobb arányban használhatják saját mobilhálózatukat internetezésre – áll az ESET és a szintén IT-biztonsággal foglalkozó Sicontact Kft. közös közleményében.

Románia megállapodott Kanadával a vízummentességről

Románia megállapodott Kanadával arról, hogy Ottawa 2017-ben eltörli a vízumkényszert a román állampolgárokkal szemben, így Bukarestnek nincsenek fenntartásai az Európai Unió és Kanada közötti szabadkereskedelmi egyezmény (CETA) aláírásával szemben – jelentette be Klaus Iohannis államfő a brüsszeli csúcson tartózkodó román újságíróknak.

Tovább csökkentek a roamingdíjak az Európai Unióban

Tovább csökkentek szombaton az Európai Unió, valamint Izland, Norvégia és Lichtenstein területén a mobiltelefonálás és adatküldés roamingdíjai, amelyeket a magyarországi mobilszolgáltatóknak is alkalmazniuk kell.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.