2022. december 7., szerda, Ambrus napja

Címke: eloltották

7 cikk 1/1 oldal

Eloltották a hortobágyi gyeptüzet

Eloltották az ősgyeptüzet Hortobágy-Kónya térségében, amely 15 hektáron lángolt – közölte a hajdú-bihari katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője vasárnap az MTI-vel.

Egy gyerek is kórházba került a paneltűz miatt

Tűz keletkezett egy panelházban a XI. kerületben, Gazdagréten, négy ember, köztük egy gyermek kórházba került – mondta el Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője kedden az MTI-nek.

Eloltották a tüzet az etyeki Korda Filmstúdióban

Eloltották az etyeki Korda Filmstúdió egyik körülbelül 1500 négyzetméteres csarnokában keletkezett tüzet – közölte a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője kedd kora délután az MTI-vel.

Bozóttüzek pusztítottak Izraelben

Az öt napig tartó, Izrael-szerte mintegy 630 tűzeset oltásán 2500 tűzoltó, köztük 69 ciprusi szakember, öt palesztin tűzoltóegység és 450 polgári védelmi katona dolgozott.

Eloltották a tüzet a kigyulladt raktárban Sopronban

Eloltották a tüzet a hétfő hajnalban kigyulladt raktárban Sopronban, jelenleg az utómunkálatokat végzik a tűzoltók – tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.