2019. április 21., vasárnap, Konrád napja

Címke: elnök

736 cikk 1/74 oldal

A Vatikántól kér segítséget Nicolás Maduro

Sorra ismerték el az európai országok vezetői Juan Guaidó venezuelai ellenzéki politikust elnöknek, miután lejárt a Nicolás Maduro elnöknek adott nyolc-napos ultimátum.

Évértékelő beszédet tart Donald Trump amerikai elnök

Kedd este – közép-európai idő szerint szerda hajnali 3 órakor – mondja el beszédét a kongresszusban a törvényhozás két háza, a kormányzat tagjai, valamint közéleti személyiségek és meghívott vendégek előtt az unió helyzetéről Donald Trump amerikai elnök.

Nyolcvankilencen szeretnének Ukrajna elnöke lenni

Nyolcvankilencen szeretnének Ukrajna elnöke lenni, legalábbis ennyien regisztráltatták magukat jelöltként a március 31-i elnökválasztásra – adta hírül hétfőn az ukrán sajtó.

Vesztésre áll a két nagy párt jelöltje az elnökválasztáson

Vesztésre áll a hatalom élén évtizedek óta egymást váltogató két nagy párt jelöltje Salvadorban a vasárnapi elnökválasztáson: az élen a néhány kis párt koalícióját vezető Nayib Bukele áll a szavazatok 80 százalékának összeszámlálása alapján 53 százalékos aránnyal.

Donald Trump: megkezdődött a küzdelem a demokráciáért Venezuelában

Megkezdődött a küzdelem a demokráciáért Venezuelában – írta szerda este közzétett Twitter-bejegyzésében Donald Trump amerikai elnök. John Bolton nemzetbiztonsági tanácsadó szintén Twitteren jelentette be, hogy az Egyesült Államok szankcióval sújtotta az Albanisa nicaraguai olajvállalatot, mert venezuelai nyersolajjal kereskedik.

Hajlandó tárgyalni az ellenzékkel a venezuelai elnök

Hajlandó tárgyalni az ellenzékkel Nicolás Maduro venezuelai elnök, de csak nemzetközi közvetítők részvételével. Ezt ő maga közölte a RIA orosz hírügynökségnek adott, és szerdán megjelent interjújában.

Washington mozgathatja az ellenzéket Venezuelában

Bár a venezuelai ellenzék vezetője, Juan Guaidó elutasította azt a vádat, mely szerint az Egyesült Államok bábja lenne, az amerikai érdek valóban nem választható el a dél-amerikai országban kialakult helyzettől.

Náci karlendítéssel pózolt Sneider felesége

A Hír TV-n bemutatott felvételek szerint Sneider Tamásék lakodalmán rasszista és homofób viccelődések is elhangzottak. Az eseményen jelen voltak jobbikos vezetők, többek között Vona Gábor volt pártelnök.
736 cikk 1/74 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.