2019. június 17., hétfő, Laura, Alida napja

Címke: életmód

29 cikk 1/3 oldal

Továbbra sem adható rajzfilmfigura neve a gyermeknek

Póni, Balu, Poppeusz, Szenilla – néhány tavaly elutasított utónév. Sokan még mindig a mesefilmekből ismert figurák nevét születendő gyermekeiknek adni, ám a Magyar Tudományos Akadémia szakbizottsága továbbra sem engedélyezi azt, hogy egyesek tönkretegyék gyermekeiket a nem átgondolt névadással. Az adható nevek közül nyolc éve a Bence, a Máté és a Levente a legnépszerűbb fiúnév Magyarországon, míg a lányoknál töretlen a Hanna, az Anna és a Jázmin név népszerűsége – derül ki a Belügyminisztérium statisztikáiból.

Ismét főszerepben az egészséges életmód

Egészségnapot tart Újbuda és a Fia­tal Családosok Klubja vasárnap, hogy felhívják a figyelmet a megfelelő életmódra. A Feneketlen-tó mellett számos sporttevékenység kipróbálható, de lesznek gyermekprogramok és koncertek is.

Bekopog a vadkacsa

Az úszóházak az életmódmagazinok egzotikus tudósításaiból a hétköznapi valóság részeivé váltak. Túlságos fantázia nem is kell az ilyen vízi alkalmatosság előnyeinek megértéséhez.
29 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.