2023. február 3., péntek, Balázs napja

Címke: elengedték

10 cikk 1/1 oldal

Tévedésből engedtek el egy dzsihadistát

Egy bíró figyelmetlensége miatt szabadon engedtek Franciaországban egy feltételezett terroristát, aki 2014-ben családtagjaival Lyon belvárosában akart merényletet végrehajtani.

Szabadon engedték a nagykanizsai gyermekgázolás gyanúsítottját

A rendőrségi előzetes letartóztatási indítvány ellenére az ügyészség szabadlábra helyezte azt a 48 éves asszonyt, aki vasárnap este Nagykanizsán zebrán gázolt el és hagyott cserben egy négyéves kisfiút és az édesanyját.

Az Iszlám Állam elengedte a manbídzsi túszok nagy részét

Az Iszlám Állam (IÁ) dzsihadista terrorszervezet szabadon engedte azoknak a civil túszoknak a nagy részét, akiket pénteken élő pajzsként hurcolt magával, amikor kivonult az ostromlott észak-szíriai Manbídzs városából – jelentette szombaton a londoni székhelyű Emberi Jogok Szíriai Megfigyelőközpontja (OSDH) emigráns szervezet.

Civil foglyokat engedtek el a tálibok

Szabadon engedtek a kormányellenes tálibok huszonnégy, szerdán elrabolt civilt az észak-afganisztáni Szári-Pul tartományban – közölte pénteken egy helyi forrás.

Foglyokat engedett el a dzsihadista szervezet Deir-ez-Zórban

Az Iszlám Állam (IÁ) terrorszervezet kedden elengedett 270 embert abból a négyszázból, akiket a hét végén rabolt el a szíriai Deir-ez-Zór városában a kormányerők uralta kerületekből, ugyanakkor elhurcolt újabb félszáz férfit – közölte az Emberi Jogok Szíriai Megfigyelőközpontja (OSDH) nevű emigráns szervezet.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.