2024. június 17., hétfő, Laura, Alida napja

Címke: éhségsztrájk

18 cikk 1/2 oldal

Éhségsztrájkba kezdett két bebörtönzött katalán vezető

Határozatlan idejű éhségsztrájkba kezdett szombaton két bebörtönzött katalán vezető, akik a régió elszakadási kísérletében játszott szerepükért kerültek rács mögé. Jordi Sánchez és Jordi Turull így kíván tiltakozni a spanyol bíróságok bánásmódja ellen – közölte a férfiak egyik ügyvédje.

Éhségsztrájkba kezdtek a menekültek

Több mint negyven fogva tartott menedékkérő kezdett éhségsztrájkba Japánban, miután a múlt héten egy indiai sorstársuk öngyilkosságot követett el - közölték kedden a helyi hatóságok.

Éhségsztrájkot folytatnak a lengyel rezidens orvosok

Az egészségügyre fordított kiadások és saját fizetésük emelését is követelő lengyel rezidens orvosok bejelentették: folytatják a múlt héten meghirdetett, szerda reggel felfüggesztett éhségsztrájkjukat, miután eredménytelennek találták a Beata Szydlo kormányfővel folytatott megbeszélést.

Senkinek nem kedvez a palesztinok sztrájkja

Meggyújtott olajként lobbanthatja fel a hangulatot a biztonsági megfontolásokból fogva tartott palesztin rabok hétfőn kezdődött éhségsztrájkja.
18 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.