2024. június 20., csütörtök, Rafael napja

Címke: Egyesült Nemzetek Szervezete

9 cikk 1/1 oldal

Magányos nőkre vadásznak a csalók

Már magyar áldozatai is vannak azoknak a nemzetközi csalóknak, akik magukat amerikai katonának kiadva ismerkednek az interneten jellemzően korosabb özvegyasszonyokkal.

Még egyszer az ENSZ-ről

A politikai show a migrációs kihívásra adandó válaszok megfogalmazása helyett valójában azt célozza, hogy a már Európában gyakorlattá tett „nyitott határok” politikáját utólag szentesítse.

Meghalt német börtönében a volt boszniai szerb katonai parancsnok

Elhunyt berlini börtönében Ljubisa Beara egykori magas rangú boszniai szerb katonai vezető, akit az 1992-1995-ös boszniai háború idején elkövetett háborús bűnök és emberiesség elleni bűncselekmények vádja – köztük a srebrenicai mészárlás – miatt életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélt a volt Jugoszlávia területén elkövetett háborús bűnöket vizsgáló hágai Nemzetközi Törvényszék.

Magyarország is fellép a vadon élő fajokkal folyó illegális kereskedelem ellen

Magyarország támogatja a vadon élő állatok és növények illegális kereskedelmének visszaszorítására vonatkozó, Európai Bizottság által készített cselekvési tervet, és elkötelezett annak végrehajtásában – közölte a Földművelésügyi Minisztérium a környezetvédelmi világnap alkalmából vasárnap az MTI-vel.

Nemzetközi összefogást sürgetett Szijjártó Péter

Szijjártó szerint mind az Iszlám Állam terrorszervezet legyőzése, mind a szíriai válság politikai rendezése érdekében szükség van az összefogásra, a transzatlanti szövetség és Oroszország együttműködésére.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.