2019. május 26., vasárnap, Fülöp, Evelin napja

Címke: Donald Trump

2160 cikk 1/216 oldal

Évértékelő beszédet tart Donald Trump amerikai elnök

Kedd este – közép-európai idő szerint szerda hajnali 3 órakor – mondja el beszédét a kongresszusban a törvényhozás két háza, a kormányzat tagjai, valamint közéleti személyiségek és meghívott vendégek előtt az unió helyzetéről Donald Trump amerikai elnök.

Megvan az amerikai elnök új belügyminiszter-jelöltje

Donald Trump amerikai elnök hétfőn bejelentette, hogy David Bernhardt volt energiaügyi lobbistát jelöli belügyminiszternek. Az előző miniszter, Ryan Zinke január elején távozott a tárca éléről, amelyet azóta Bernhardt vezetett ügyvivői minőségben.

Az atomfegyverzet a rendszer túléléséhez kell

Kritikus hónap előtt állunk Észak-Korea atomfegyver-mentesítése ügyében – idézett tegnap a The Korea Herald egy neve elhallgatását kérő szöuli képviselőt.

Elefántot küldtek a porcelánboltba

Amisszióvezető sok mindent elért, ha az asztalra csapott, legyen szó egy agg náci kitoloncolásáról vagy az amerikai cseppfolyós gáz német piacra juttatásáról.

Viharfelhők gyűlnek Venezuela felett

A világ kettészakadt Venezuela kapcsán, és a nagyhatalmak már felsorakoztak a jelöltjeik mögött. Donald Trump hónapokkal ezelőtt jelezte, hogy nem utasítja el a katonai beavatkozás gondolatát.

Donald Trump február 5-én tartja meg évértékelőjét

Donald Trump amerikai elnök február 5-én tartja meg az eredetileg keddre tervezett évértékelőjét – közölte Nancy Pelosi demokrata párti házelnök szóvivője, Drew Hammill a Twitter mikroblogon.
2160 cikk 1/216 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.