2024. május 23., csütörtök, Dezső napja

Címke: Csötönyi Sándor

10 cikk 1/1 oldal

Vétkük és mentségük is a dilettantizmus

Szerdán késő este fejeződött be – illetve nem fejeződött be, mert hétfőn délelőtt folytatódik – a Magyar Ökölvívó-szakszövetség (MÖSZ) elnökségi ülése.

Nincs szenzáció: Erdei Zsolt az új bokszelnök

Bár sokan forradalomra, esetleg még botrányra is számítottak, minden idők talán legbékésebb beszámoló, majd tisztújító közgyűlését tartotta szombaton a Magyar Ökölvívó-szakszövetség (MÖSZ).

Tolongás a húsosfazéknál

Az előzetes várakozásoknak megfelelően Erdei Zsoltot választották meg a Magyar Ökölvívó Szakszövetség (MÖSZ) új elnökének a szombati tisztújításon.

Kilenc magyar a bakui kvótákért

A szabadkártyákat nem számítva összesen 65 riói olimpiai kvóta várja még a gazdáját ökölvívásban: a jövő héten kezdődő bakui világselejtezőn 39 kel el.

Ki tartja az esernyőt?

A nemrég véget ért ökölvívó-világbajnokság apropóján sokan megszólaltak a médiában, mi a jelenlegi legtapasztaltabb és legjobb szakemberrel, Szántó Imre mesteredzővel próbáltunk a sportág mélyére hatolni.

Mossa ki a szakma a szennyest!

Minden idők leggyengébb világbajnoki szereplését produkálta a magyar ökölvívó-válogatott Dohában, hiszen mindkét tagja győzelem nélkül térhet haza.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.