2022. július 2., szombat, Ottó napja

Címke: csökkentek

6 cikk 1/1 oldal

Harmadával csökkent a mezőgazdasági halálos munkabalesetek száma

Harmadával, 33 százalékkal csökkent a halálos kimenetelű mezőgazdasági munkabalesetek száma Magyarországon tavaly, ami jelentős eredmény – mondta Bodó Sándor, a Pénzügyminisztérium (PM) foglalkoztatáspolitikáért és vállalati kapcsolatokért felelős államtitkára a Fókuszban a mezőgazdaság – első a munkavégzés biztonsága kétéves figyelemfelhívó akciót záró konferencián kedden Budapesten.

Százmilliárdok maradnak a cégeknél

Az év elejével hatályba lépő adócsökkentések és átalakítások 580 milliárd forintot hagynak a cégeknél – mondta kedden Tállai András miniszterhelyettes.

Világszerte csökkent a fegyvereladások mértéke 2015-ben

A katonai és politikai konfliktusok fokozódása ellenére 2015-ben immár ötödik éve folyamatosan csökkentek a globális fegyvereladások – derült ki a stockholmi székhelyű Nemzetközi Békekutató Intézet (SIPRI) jelentéséből.

KSH: júniusban 0,2 százalékkal csökkentek a fogyasztói árak

Júniusban a fogyasztói árak átlagosan 0,2 százalékkal alacsonyabbak voltak, mint egy évvel korábban, májushoz viszonyítva pedig átlagosan 0,2 százalékkal emelkedtek – jelentette a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.