2019. június 16., vasárnap, Jusztin napja

Címke: bűncselekmény

299 cikk 1/30 oldal

Rendőrkézen a Pintérre hivatkozók

A belügyminiszter továbbra is azt várja el, hogy a törvény teljes szigorával járjanak el azokkal szemben, akik rá, a minisztériumára vagy a hatóságokra hivatkozva akarnak előnyökhöz jutni.

Robbanások történtek egy bevásárlóközpontban Kínában

Legalább egy ember életét vesztette és egy megsérült két robbanásban a Kína északkeleti részén található Csangcsun egyik bevásárlóközpontjában, Csilin tartományban – közölték kormányzati és egészségügyi források pénteken. A rendőrség bűncselekmény miatt indított nyomozást.

Gázrobbanással végződött egy családi vita

Összeveszett feleségével egy járdánházi férfi, majd bezárkózott a lakásukba, és gázrobbanást idézett elő. A férfit a Miskolci Járásbíróság letartóztatta – tájékoztatta a Miskolci Törvényszék sajtóosztálya pénteken az MTI-vel.

Bűncselekménygyanús akció

Hadházy Ákos és Szél Bernadett hétfő délután ismét az MTVA Kunigundai utcai épületéhez ment az öt ponttal és egy általuk társadalmi célú hirdetésnek titulált reklámszpottal.
299 cikk 1/30 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.