2019. május 26., vasárnap, Fülöp, Evelin napja

Címke: brüsszel

1603 cikk 1/161 oldal

Szijjártó Péter: képmutató az EU Kína-politikája

A tárcavezető a Nyugat-Balkán európai integrációjának hátráltatása miatt is bírálta Brüsszelt, elfogadhatatlannak nevezve, hogy az Európai Bizottság 2025-ig nem akar nyugat-balkáni bővítést.

A szerdai vita, inkább egy kampányesemény volt

Nyilvánvaló, hogy a balliberális európai elit, amelyik nem tud érveket felhozni a migráció mellett, azt találta ki, hogy egy annál is rémisztőbb ördögöt próbál felfesteni a falra, ez pedig a populizmus.

Brüsszel és London nem találja a közös hangot

A megállapodás nélküli brexit és a kilépési folyamat elnyújtása is terítéken maradt, annak ellenére, hogy Theresa May állítja: London kedd este világos üzenetet küldött Brüsszelnek.

Érdektelenségbe fulladt a brüsszeli Soros-szeánsz

A balliberális képviselők a már jól ismert bírálatokat ismételték meg, de akadt olyan politikus is, aki szerint Orbán Viktornak szobrot kellene emelni, mert megvédi a határokat.

Kilenc hónappal is elhalaszthatják a brexitet

Londonban és Brüsszelben hétfőn egy időben tartottak sajtótájékoztatót a brit kilépésről, ám az elhangzottak tartalma nem is lehetett volna különbözőbb.
1603 cikk 1/161 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.