2024. április 20., szombat, Tivadar napja

Címke: békemenet

48 cikk 1/5 oldal

A CÖF levélben fordult Judith Sargentinihez

Mint fogalmaztak, a magyar emberek általános véleményét tükröző levelet azért küldik Sargentininek, hogy „gondolja át az Európai Unió egységét is romboló magatartását...”.

Karácsony Gergelyt bátyja nem ajánlja kormányfőnek

Karácsony László hangsúlyozta: nem azért ad hangot véleményének, hogy meghekkelje öccse kampányát, hanem azért, mert szerinte nem a jó irányt és a helyes értékrendet követi.

Karácsony családja a Fideszre szavaz

A választási matematikának nincs helye a politikában, inkább az értékekre és az elvekre kellene koncentrálnia az ellenzéki pártoknak - mondta Karácsony Gergely testvére a Napi aktuálisban.

Pénzeszsákok hattyúdala

Az országgyűlési választások előtt az ellenzéki pártok a szuverenitásunkkal kereskednek, és szolgálataikért cserébe a helytartói hatalmat kérik.

Keménymag: Vona-Szél-Juhász-féle koalíciós kormány maximum egy párhuzamos univerzumban

Bocsánatkérések, Gyurcsány Ferenc a prímszámok bűvöletében, a Békemenet – ahogy a ballibsajtó látta, gerincdoktor Juhász Péter rendel, Fekete-Győr lehet az Év európai embere, már ha legyőzi a Harry Potter sztár Emma Watsont. Az ECHO TV Keménymagja nem hagyta szó nélkül Vona Gábor és Szél Bernadett benzinkutas találkáját sem, és egy perc erejéig azt is elképzelték, mi lenne, ha ők alakítanának kormányt Juhász Péterrel karöltve.
48 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.