2019. április 19., péntek, Emma napja

Címke: Állami Duma

5 cikk 1/1 oldal

„Etnocídiummal” vádolja Kijevet az Állami Duma

Az ukrajnai oroszok elleni „etnocídiummal”, etnikai csoport tervszerű és szándékos elpusztításával vádolta meg Kijevet az ukrán oktatási törvény miatt az orosz Állami Duma által szerdán elfogadott nyilatkozat.

Belügyekbe való beavatkozással vádoltak meg amerikai médiumokat az orosz alsóházban

Olyan információkat közvetített az Amerika Hangja, a Szabadság Rádió és a CNN a 2016-os orosz alsóházi parlamenti választások idején, „amelyek kétségbe vonták Oroszország választási rendszerének demokratikus természetét”, amivel beavatkoztak az ország belügyeibe – jelentette ki Leonyid Levin, az Állami Duma tájékoztatáspolitikai bizottságának elnöke a ház pénteki, a témának szentelt tanácskozásán.

Szentpéterváron megemlékeztek a magyar forradalomról

Az 1956-os magyar „felkelés” évfordulóján történeti ismeretterjesztő rendezvények sorozatát tartotta meg a Iofe Alapítvány a szentpétervári Interjernij Színházban – jelentette honlapján pénteken az amerikai Szabadság Rádió orosz nyelvű szolgálata.
5 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.