2024. április 29., hétfő, Péter napja
C-Pont, Napi Gazdaság archív
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: https://www.magyaridok.hu/c-pont/marcsika-meg-a-menyasszonytanc-osszeget-is-befektette-480070/

Marcsika még a menyasszonytánc összegét is "befektette"

Bűnözők elől menekül bróker marcsi ?

A C-PONT informátora szerint nagy értékű luxus autók parkoltak a Kun-Mediátor iroda előtt. Szlovák és ukrán rendszámú gépkocsikról van szó, ezt a rendőrségnek is megerősítették az egykori alkalmazottak. Az sem zárható ki, hogy „nagyhalak“ követelték a pénzüket Marikától, aki megrettent és fizetett. Így dőlhetett be gyorsan az évtizedes vállalkozás. Ha ez így van, azt sem zárhatjuk ki, hogy bűnözők elől menekül az asszony.

Bróker Marika férjét Tilalmason, egy kis tanyai lakásban találtuk meg, aki semmit sem tud se lányairól, se a botrány előéletéről, de az is kiderült, hogy nem élt együtt feleségével. Az asszony nagy lábon élt, kisebbik lányának esküvőjét Floridában tartották, de hiába a nagy vagyon, annyira azért sóher volt , hogy leendő vejétől elkérje az esküvő költségének egy részét. Marcsi néni a barátait is átverte, egy esküvőre 500 ezer forintos utazási utalványt vitt, majd a menyasszonytánc összegét elvitte befektetni. Végül se utazás, se pénz nem ütötte az ifjú pár markát. Dobrainé ügyfeleitől több mint 10 milliárdot nyúlt le, de egyelőre csak néhány 10 millió forintot találtak a hatóságok.

>

2019. február 6-tól a Magyar Nemzet néven jelenünk meg. Az oldal elérhetősége www.magyarnemzet.hu. Ha a Magyar Nemzet mérvadó híreit szeretné e-mailben megkapni, nincs más teendője, mint (február hatodika után) IDE kattintva feliratkozni hírlevelünkre, mi pedig napi két e-mailben elküldjük Önnek legfontosabb cikkeinket. (A szolgáltatás továbbra is ingyenes marad!)

Kiemelt

Tükörkép
Talán nem könnyelmű kijelentés minden idők legnépszerűbb szabadidős elfoglaltságának nevezni a kártyázást. Napjainkban is tízmilliók ülnek a kártyaasztalokhoz.

Poszt-trauma

„Celebügyvéd” bosszankodik Orbán Viktor miatt
Persze csak mint „független”.

Poszt-trauma

A fake news média hatalmas pofont kapott
Kezdhetnek félni a ballib hírhamisítók.

Poszt-trauma

Az ECHO TV munkatársa helyre tette a kekeckedő jobbikosokat
Így maradnak érv nélkül, ha értelmes beszélgetőtárssal találják szemben magukat.

Poszt-trauma

Lukácsi hangján szólalt meg Beer
A püspök szerint nemes célok vezérlik a ballibeket?

Hirdetés

Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.